WorldSupporter Magazine of leonie2708
Image
Travel & Move: 
Vroeger ging ik altijd met mijn zussen en ouders op vakantie naar Oostenrijk om daar lekker te wandelen in de bergen.
Op een gegeven moment hebben we de vliegreizen ontdekt en ben ik oa naar Turkije, Egypte en Brazilië geweest. Ik hou er erg van om culturele uitstapjes te maken. In Egypte zijn we dan ook naar Caïro geweest om de piramides en sfinx te bekijken. Het viel me in Caïro op hoeveel mensen er samen op een kleine oppervlakte leven. Onze gids wist ons te vertellen dat Caïro qua oppervlakte net zo groot is als de provincie Utrecht, maar er leven net zoveel mensen als in heel Nederland, 16 miljoen mensen.
Experience & Leisure: 
Ik hou er erg van om samen met mijn zus naar verschillende musicals te gaan. Eigenlijk maakt het niet uit over wat voor onderwerp het gaat.
Zo ben ik naar Zorro, met de muziek van de gypsy kings, geweest maar komend seizoen ga ik ook naar de oerhollandse musical De Jantjes.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn opleiding SPH, kreeg ik de mogelijkheid om stage te lopen in Suriname.
Hier heb ik me toen erg voor ingezet, maar helaas was er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en uiteindelijk was ik niet de gelukkige om daar stage te gaan lopen. Om die reden heb ik er voor gekozen om nu als vrijwilliger die kant op te gaan!
Help & Change: 
In oktober ga ik voor 9 weken vrijwilligerswerk doen in Suriname. Om daar ook in materiële zin iets voor de mensen te kunnen doen, ben ik op dit moment bezig om via de kerk geld in te zamelen.
Work & Initiate: 
Ik heb jarenlang gewerk bij supermarkten en dan achter de kassa. Tijdens mijn opleiding SPH, heb ik meerdere stages gelopen.
Onder andere op een zorgboerderij waar we zorgden voor ecologische producten. Op dit moment ben ik aan het werk in een TBS-kliniek. Erg leerzaam en het is ook zeker een uitdaging om de cliënten normen en waarden bij te brengen en te stimuleren in hun behandeling.
My Latest Activity
Stichting Claudia A

Hallo allemaal! Hier weer even een verslagje van mij. Nog steeds vanuit het Drentse Hoogeveen! Ik weet namelijk inmiddels waar ik in Paramaribo ga wonen en werken. Van de week kreeg ik dan de door mij langverwachte mail met de plaatsingsgegevens. Onbewust ben ik hier toch erg mee bezig geweest en vo...

Werken, voorbereidingen en geld inzamelen

Hallo allemaal! Hier is hij dan, mijn allereerste reisverslag! Nu duurt het nog om precies te zijn 45 nachtjes voordat ik vertrek, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang! Op dit moment ben ik hard en veel aan het werk om mijn reis naar Suriname te kunnen betalen. Gelukkig vind ik het werken e...