Activiteiten

Ik heb al verschillende activiteiten gedaan om aan anderen te laten zien wat ik heb gedaan, en dan vooral om te laten zien dat het echt nodig is en ook goed is om een ontwikkelingsland als Uganda te helpen. We hebben met de hele groep een benefietdiner met presentaties tussendoor georganiseerd, en we hebben samen een presentatieavond georganiseerd. Zelf heb ik mijn verhaal laten publiceren in twee lokale bladen, namelijk 'de Waterval' en 'de Uitstraling'. Op de foto zie je mijn verhaal in de Uitstraling. Heel het boekje is in zwart-wit, behalve één enkele pagina. Omdat de redactie mijn verhaal zo mooi en indrukwekkend vond, hebben ze mijn verhaal met een aantal foto's op de 'full-collor' pagina gezet. Erg leuk, ik ben benieuwd of er reacties op komen en wat voor reacties dan! Het is ook gewoon goed dat mensen eens het verhaal van iemand lezen die er is geweest in plaats van van een grootschalige organisatie die vaak alleen vervelende dingen laten zien!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StanPortegies
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.