Een beter klimaat...

Uganda is een prachtig mooi land, met de mooiste natuur die ik gezien heb. Dit moet wel zo blijven natuurlijk. Er worden heel veel bomen gekapt in Afrika, en dus ook in Uganda. Dit zorgt voor een verandering van het klimaat. Dat wordt gemerkt door de vele regen. Er moet gewoon minder bos worden gekapt, dan zal het klimaat vanzelf ook wat beter worden! Ook wij kunnen hier wat aan doen. Door bijvoorbeeld minder auto te rijden wordt het milieu minder vervuild en dat zorgt voor minder klimaatverandering hier én daar! En duurzaamheid is ook erg belangrijk... Spullen hergebruiken zodat fabrieken minder gassen de lucht instoten helpt ook! Alle beetjes helpen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StanPortegies
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.