Het leven in Cusco

Mijn familie is echt leuk! Voel me zo thuis :)

Doordeweeks ben ik hard aan het werk en ik heb nieuw werk! In een ander kanaal, namelijk Tevesur! Hier mag ik me bezig houden met het toerisme in Cusco en maak ik samen met de zoon van de baas en de camera man een programma over de gebruiken en gewoonten van de inwoners van de provincie Cusco. Super interessant:) Vele malen beter dan mijn vorige werk.

Oh ja en ben ook nog live op tv geweest.. TE ENG voor woorden. Werd live geinterviewd over de verschillen in tv tussen Nederland en Peru.

Na mijn werk heb ik tijd om mijn Spaans bij te spijkeren;) En ben ik drie keer naar een fysio geweest. Maar.. ik werd gewoon aangesloten aan een apparaat en die deed het werk (que raro no?). Dus ik vroeg die fysiotherapeut: ¨wanneer krijg ik mijn massage..¨ ¨ja dat doen we niet dat doet de machine. Maar je kan wel naar de podotherapeut die geeft massages¨. Wat ik eigenlijk nogal raar vond, maar toch maar naar die podotherapeut gegaan. Eenmaal daar vroeg ze of ik mijn schoenen uit wilde doen (?) haha ik kwam toch voor een massage voor mijn rug... Ze heeft mijn voeten toch maar bekeken, want daar had ik wel voor betaald en me maar doorverwezen naar een ander ziekenhuis. Ik ben maar eens zelf opzoek gegaan naar een echte fysio en vandaag ben ik voor het eerst echt goed gemasseerd. Zo fijn!!

Doordeweeks ben ik hard aan het werk, maar mijn weekenden zijn denk ik nog vermoeiender... Ik heb een toeristenbillet gekocht met een paar Belgen en we zijn de eerste twee weekenden veel gaan wandelen om de omgeving van Cusco te ontdekken. Het is hier echt super mooi! Heerlijk weer met de wandelschoenen aan:)

Op cultureel gebied maak ik hier ook het een en ander mee. De tweede week dat ik hier was, was mijn verjaardag. De hele familie is gekomen en er werd voor me gezongen in het donker met een kaarsje aan. Echt lief! Heb wel eerst 4 uur naar mijn taarten mogen staren voordat de hele familie er was om het op te eten.
Ook ben ik naar de verjaardag geweest van ´oma´, zij werd 80 jaar. Helaas was ik die dag wel mijn telefoon verloren en wist ik niet echt waar de verjaardag van oma was. Heel toevallig kwam moeders thuis om haar tabletjes in te nemen voor haar hart en zijn we samen naar het feestje gegaan. Heel leuk om mee te maken. Oma zat achter een tafel met drie vriendinnen in een rijtje. de andere gasten zaten aan de overige tafels. Er werden speeches gehouden en er kwam een bandje spelen. Ik heb nog Peruaans gedanst:)

Follow the author: lieke-89
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]