nog maar een paar dagen...

Nog maar een paar dagen.. en dan stap ik in het vliegtuig naar Johannesburg! Wow, het komt nu dan toch wel echt dichtbij!! Vorige week zaterdag hield ik mijn afscheidsfeest voor mijn vrienden, want hoewel ik er ongelooflijk veel zin in heb ga ik iedereen wel ontzettend missen .. Het feest was fantastisch Tot in de vroege uurtjes lekker buiten gezeten. Naast de gezelligheid en het afscheid nemen heb ik ook mooie bedragen ingezameld, om te besteden aan mijn project in Afrika. Ik heb mijn sponsorbrief zoveel mogelijk verspreid en waarschijnlijk ga ik zelf gesponsord worden door de kerk en het ziekenhuis! :D Fantastisch!!
Mijn laatste werkdagen zitten erop en ik heb afscheid genomen van iedereen. Het voelt allemaal nog wel een beetje onwerkelijk. Maar ik slaap echt nog maar twee nachtjes in mijn bedje hier!
Dat bed ligt ondertussen bezaaid met mijn backpack, tas vol kadootjes voor de kindjes daar (ballonnen, bellenblaas, pennen etc.) en een krat vol spullen die nog ergens in moeten.. Ongelooflijk maar waar, mijn backpack woog maar 15 kilo! Kijken hoeveel hij uiteindelijk gaat wegen :P want wil natuurlijk ook veel mooie spullen uit Afrika mee terug nemen. En natuurlijk fairtrade spullen!

Supporting content
nog maar een paar dagen...
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]