Afrika in beeld!

Beste lezers,

Excuses voor mijn lange afwezigheid. Eenmaal thuis gekomen ben ik meteen opgeslokt door mijn studie Architecture in Eindhoven. Erg leuk, maar ik vind het erg jammer dat ik nog maar zo weinig tijd heb om stil te staan bij mijn vrijwilligersreis naar Zuid Afrika. Gelukkig heb ik mezelf nog een klein projectje gegeven waar ik de afgelopen maanden hard aan gewerkt heb! Namelijk alle beelden die ik tijdens mijn verblijf van 2 maanden gemaakt heb samen te voegen in een film.

Hopelijk kan ik jullie gedurende 5,5 minuut mee laten genieten van mijn reis naar Afrika, St. Lucia. (Al zal dit nooit zoveel zijn als dat ik zelf ervan genoten heb, haha!)

Vraag je je af of je ooit nog vrijwilligerswerk wilt doen?
Ik zeg niet twijfelen, maar gewoon doen! Het is het mooiste dat je ooit kan overkomen.

Expect nothing, recieve everything!

Sala Kahle,

Loes

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: LoesSmeets
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
Afrika in beeld!
More contributions of WorldSupporter author: LoesSmeets
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]