Het voorbereiden van verse Worldmappers

Hoi!

Vandaag ging ik met mijn lieve groepsgenootjes Josephine, Jorrick, Annelie en Jules naar het Dorenweerdcollege in Doorwerth (een of ander gat bij Arnhem) om te helpen bij een voorbereidingsdag.
Eerder zijn we al bij hun Facebookgroep gevoegd om vragen van ze te beantwoorden en vandaag kwamen we dus 'als verrassing' bij ze langs. Op deze school zit een groep van zo'n 20 leerlingen die in februari naar Malawi gaat. Wij werden ieder bij een groepje van drie of vier gezet om wederom hun vragen te beantwoorden en hielpen presentaties te maken over verschillende feiten rondom Malawi. Later, toen hun ouders er ook waren, hebben we ook vragen van hen beantwoord. Het was leuk om voor de verandering ook eens te helpen bij een groep jongeren die al definitief gaat en hard bezig is geld in te zamelen. Zij stellen natuurlijk nog veel meer vragen over de reis omdat ze inhoudelijk al deels weten wat ze te wachten staat.
We kregen nog een lief (en eerlijk) bedankje van Claire, die bij Worldmapping werkt en als expeditieleider meegaat op reis en het is heel fijn om terug te kunnen lezen dat ons bezoekje erg gewaardeerd werd. Ik wens deze groep verse Worldmappers en toekomstige Wereldsupporters heel veel plezier op de onvergetelijke reis die ze te wachten staat!

Liefs, Marieke

Image
Follow the author: onbegrensde-dromen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]