UPDATE: Het gaat goed met het hepatitis B vaccinatieprogramma!

Aangezien veel van de lezers van deze blog ook meegelezen hebben over het vaccinatieprogramma dat ik opgezet heb, wil ik jullie ook even een update uit Pepsi Cola (Nepal) geven.

Vandaag kreeg ik van Benjamin (een andere vrijwilliger die voor de Quality Pharmacy vrijwilligerswerk doet) het bericht dat inmiddels alle mensen al een tweede injectie hebben gehad! Dit vond ik erg goed nieuws aangezien ik me met name over de herhalingen enigszins zorgen maakte. Je weet toch niet zeker of mensen goed onthouden dat ze een nieuwe vaccinatie op moeten komen halen en niet iedereen daar is even goed bereikbaar voor een herinnering. Bovendien kon ik het zelf niet meer controleren, omdat ik na een maand vrijwilligerswerk weer terug naar Nederland ging. Ik was dus heel blij verrast zo snel een positieve e-mail van Benjamin te krijgen en wilde dit graag even met jullie delen! Het voelt toch best bijzonder dat ik op een afstand toch nog het idee heb dat ik (en niet te vergeten alle donateurs die dit programma mede mogelijk gemaakt hebben!) iets heb kunnen betekenen voor de armste bewoners van Pepsi Cola.

Image
Follow the author: EliseS
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Geweldig!

Heel mooi wat je gedaan hebt!

Dankjewel Sander!

Dankjewel Sander!

Hey Elise, leuk om weer van

Hey Elise, leuk om weer van je te horen. En top om te horen dat het daar zo goed gaat. Benjamin was die ambulance broeder, toch? Of ben ik nu in de war met een ander blog? =P
Hij moet ook maar eens gaan schrijven op wereldsupporter ;)
 

Dat klopt Dennis, wat goed

Dat klopt Dennis, wat goed dat je dat nog weet! Benjamin komt alleen uit Engeland, dus ik denk niet dat hij bekend is met wereldsupporter... Hij gaat daar ook al bijna weg, ik vind het echt jammer dat ik het contact op die manier een beetje verlies! Maar hij had het volste vertrouwen dat gift 3 ook goed zal gaan lopen, dus ik was al heel erg blij om dat te horen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 4