UPDATE: Het gaat goed met het hepatitis B vaccinatieprogramma!

Aangezien veel van de lezers van deze blog ook meegelezen hebben over het vaccinatieprogramma dat ik opgezet heb, wil ik jullie ook even een update uit Pepsi Cola (Nepal) geven.

Vandaag kreeg ik van Benjamin (een andere vrijwilliger die voor de Quality Pharmacy vrijwilligerswerk doet) het bericht dat inmiddels alle mensen al een tweede injectie hebben gehad! Dit vond ik erg goed nieuws aangezien ik me met name over de herhalingen enigszins zorgen maakte. Je weet toch niet zeker of mensen goed onthouden dat ze een nieuwe vaccinatie op moeten komen halen en niet iedereen daar is even goed bereikbaar voor een herinnering. Bovendien kon ik het zelf niet meer controleren, omdat ik na een maand vrijwilligerswerk weer terug naar Nederland ging. Ik was dus heel blij verrast zo snel een positieve e-mail van Benjamin te krijgen en wilde dit graag even met jullie delen! Het voelt toch best bijzonder dat ik op een afstand toch nog het idee heb dat ik (en niet te vergeten alle donateurs die dit programma mede mogelijk gemaakt hebben!) iets heb kunnen betekenen voor de armste bewoners van Pepsi Cola.

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Blog of EliseS

Media

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private