De lange weg naar de vrijheid

Gewoon even een kleine blog omdat ik met jullie wil delen wat voor tof cadeau ik heb gehad voor mijn 18e verjaardag van een aantal vrienden. Ik wilde graag de autobiografie van Nelson Mandela (De lange weg naar de vrijheid) gaan lezen en heb dit boek ook gekregen! Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan van lezen maar begin dit de laatste tijd steeds leuker te vinden. Ik heb snel mijn engels boek wat ik aan het lezen was uitgelezen en nu kan ik lekker aan dit boek gaan beginnen! Thanks guys voor de leuke verjaardag!

Ik ben dan eindelijk volwassen hoor! (volgens de wet dan,hahaha)

Image
Follow the author: jorrickhendriks
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Congratulations! =D

Congratulations! =D

Hi Yorrick

Congrats, en wat een tof cadeau!

Veel leesplezier ik heb het ook gelezen en vond het een bijzonder ontroerend en leerzaam boek.

Liefs Cecile

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2