WorldSupporter Magazine of TacoBouma

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
De reis die er voor mij zit aan te komen wordt mijn eerste reis buiten Europa, erg spannend dus. Ik ben al wel veel op vakantie geweest binnen Europa en op ook op veel verschillende manieren.
Vroeger veel kamperen met familie, daarna wat feestvakanties met vrienden en de laatste tijd is het meer rondtrekken tussen verschillende plekken. Afgelopen zomer heb ik een deel deel van een wandeling gelopen door de Ardenne, waarbij we met onze bepakkingen op verschillende plekken gekampeerd hebben. Erg leuke ervaring en ben van plan het zeker vaker te gaan doen op deze manier.
Experience & Leisure: 
-
Learn & Develop: 
Op 1 februari 2013 ga ik voor mijn stage 4 maanden naar de Oostkust van Nicaragua.
Daar gaan me met een groep vrijwilligers namens de Stichting SamenScholen een school bouwen voor ongeveer 150 Kinderen. Binnen vier maanden gaan we zo ver mogelijk proberen te komen met de bouw van de school en zullen we zoveel mogelijk kennis over brengen op de locale bevolking die ons erbij gaat helpen. We zijn nu erg druk met de laatste voorbereidingen en we gaan er daar een groot succes van maken waar de bevolking lange tijd plezier van zal hebben.
Help & Change: 
Ik ben wereldbewust opgevoed. We zijn thuis vegetarisch, hebben geen auto en gaan bewust om de keuzes die we maken.
Al hoewel je het als kind niet leuk vind ben ik blij met het gene wat je er van leert en je komt er steeds meer achter hoe het je vormt als mens.
Work & Initiate: 
Naast me studie werk ik voor MijnStudent waarbij ik bij veel verschillende mensen langs ga om tegen een in vergelijking met professionals laag bedrag te helpen met verhuizen en klussen in huis en tuin
. De klanten zijn vaak uit allemaal verschillen milieus, culturen en leeftijden en zijn vaak erg blij met de hulp die ze krijgen. Een leuke en afwisselend baan.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content