Ledewerving 2015

Jaarlijks is er een banenmarkt op de Hogeschool Utrecht waar leerlingen informatie kunnen inwinnen bij bedrijven over stage plaatsen. Ook Stichting Samenscholen staat jaarlijks op deze beurs en dit jaar kon ik ze daar mooi bij helpen. Hoewel het project voor 2014 bijna gaat beginnen was deze werving vooral gericht op 2015. Ik kon met al mijn ervaringen in Nicaragua proberen nieuwe leerlingen enthousiast te maken voor de projecten.

De Stichting Samenscholen had het kraampje goed voorbereid met poster van eerder studenten van de HU, een mooi filmpje en genoeg steun van enthousiaste oud vrijwilligers. Het was dan ook een succesvolle dag met veel geïnteresseerde aan de kraam en hopelijk komen er gedreven vrijwilligers uit voort.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of TacoBouma
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.