What is collected in the bundle?

Ga je voor langere tijd wonen en werken in het buitenland? Waar kan je allemaal rekening mee houden?

De 'regeldruk' is soms groot, voor vertrek of als je net in het buitenland bent aangekomen. In deze omgeving vind je een selectie van blogs voor iedereen met plannen voor een lang verblijf in het buitenland en/of emigratie. Doe je voordeel met de tips en links in de blogs, voor jouw emigratieplan in de voorbereidingen op wonen en werken in het buitenland, of voor een succesvol verblijf in het buitenland.

Heb je zelf goede aanvullingen, tips, suggesties of ideeën voor andere onderwerpen? Deel ze via reacties op een of meerdere blogs, of schrijf er zelf een blog over in je eigen profiel.

Last updated
15-02-2020
Tips voor lang verblijf in het buitenland of emigratie
Contributions, Comments & Kudos

En andersom

Leuk om te lezen! Zelf ben ik o.a. door corona, nu alweer meer dan 1.5 jaar terug in Nederland, na 14 jaar in het buitenland te zijn geweest. Heb je ook tips om terug te komen en te wennen? Als ik zelf terugdenk aan het terugkomen, is het terug veranderen makkelijker dan je aanpassen aan een andere cultuur. Alleen de taal al, maar je neemt ook dingen mee uit je "nieuwe" thuisland die je mist. En ik.... zo ie zo het weer, brrrrrr wat is het weer hier bescheiden, hahahah. 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Bundle of Koert Hommel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Wonen, leven en werken in het buitenland
Statistics
65 1 1