Blijven bijdragen

Tijdens mijn reis en vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika heb ik bijgedragen aan het behalen van de milleniumdoelen. Nu ik weer thuis ben, betekent dit natuurlijk niet dat ik klaar ben met mijn bijdrage. Hoewel het vanuit Nederland een stuk lastiger zal zijn om direct invloed uit te oefenen, ben ik wel van plan meer bewust met bepaalde dingen om te gaan.
Zo wil ik bijdragen aan een duurzamere leefomgeving voor iedereen, door bewust boodschappen te doen, fair trade producten te kopen, niet te veel in te kopen en bewust om te gaan met water. Het lijkt me bijvoorbeeld ook leuk om eens te kijken wat voor heerlijke (buitenlandse) avondmaaltijd je kan maken van fair trade producten en dit dan voor familie te koken, om te laten zien dat fair trade net zo lekker is, maar wel veel beter voor de mensen aan de bron.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of JeskevanPamelen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories