Gekochte dingen in Afrika

In Zuid-Afrika heb ik natuurlijk een hoop souvenirs gekocht, want het is leuk als je voor iedereen iets hebt vooral met zo'n verre reis. Ook steun je hiermee de lokale bevolking.
Ik heb mijn souvenirs gekocht op de Victoria Street Market. Hier heb ik 2 beeldjes gekocht die je straks ook op de foto zal zien. Het linkerbeeldje is voor mijn ouders en de giraffe heb ik zelf gehouden. Ook heb ik op de markt een paar oorbellen voor mezelf gekocht (voorin).
Ook liggen er armbanden bij. Deze heb ik gekocht bij Palm Tree. Hier maken de kinderen zelf armbanden met gesponsorde kralen, deze verkopen ze voor 50 rand (€5,-). Van de opbrengsten van de armbanden zouden de kinderen op kamp gaan (dat waren ze namelijk nog nooit geweest). Ik vond de armbanden zo leuk en het doel ook goed en daarom heb ik 4 armbanden gekocht. Ook heb ik de kinderen geholpen met armbanden maken, dus je hebt toch een soort van band met ze. Afgelopen december zijn de inderdaad op kamp geweest en ik hoorde van Yvonne & Peter dat ze het hartstikke leuk hebben gehad!
Je kunt de armbanden ook bestellen op internet, dus het is ook mogelijk om cadeau te geven aan een vriendin!

Van de andere souvenirs heb ik geen foto, omdat ik die al heb gegeven aan de mensen voor wie ze bestemd zijn.

More contributions of WorldSupporter author: manon2211
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]