Presentatie OBS de Tellegen en Innovatiedag Landstede:

Ik ben samen met een reisgenootje en reisleidster terug gegaan naar de basisschool die ons had gesponsord. We hadden hun beloofd om onze reisverhalen te vertellen bij terugkomst. En dat deden we. We zijn bij de drie groepen langs gegaan. Alle kids waren super nieuwsgierig en hadden ontzettend veel vragen. Super leuk om te zien! De vragen varieerden nogal. Van hoe leven de kinderen daar, tot hebben ze ook snoep net als ons, en hoe zit het eigenlijk met een wc? Na afloop hoorden we van de docenten dat ze het allemaal erg leuk vonden en waren erg blij dat ze hun steentje bij konden dragen aan onze reis!

Naast de twee presentaties; 1 op een basisschool en de andere in mijn eigen klas, heb ik de verhalen die ik heb verteld aan mijn familie, vrienden en collega’s ook nog eens samen met een aantal van mijn reisgenoten en onze reisleidsters verteld op de innovatiedag van alle locaties van Landstede. Deze innovatiedag was georganiseerd in Zwolle op 7 april. Iedereen die van onze groep had deelgenomen aan deze dag werd in 3 rondes verdeeld. Ik zat in ronde 1 en 2.

Er was door iemand een mooie presentatie in elkaar gezet die we gingen presenteren aan wie zich voor onze workshop had ingeschreven. De presentatie ging over onze reisverhalen, foto’s van onze reis, en een paar belangrijke vragen. Wat heeft het ons gebracht? Waarin ben je veranderd? Maar ook, Zou je ooit nog eens zo’n reis maken? De bedoeling van die workshops was dat docenten inspiratie op konden doen. Voor ideeën en activiteiten die misschien ook bij hun op locatie gedaan konden worden. Het was leuk om te zien dat de docenten zo geïnteresseerd waren en veel vragen hadden voor ons! De groepjes waren redelijk klein, dat had ik persoonlijk wel groter verwacht.

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: lisankluiver
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
Presentatie OBS de Tellegen en Innovatiedag Landstede:
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]