7 maanden na terugkomst ....

Het is alweer 7 maanden geleden dat ik in Zuid Afrika ben geweest met Worldmapping. De afgelopen maanden heb ik nog geregeld tegen vrienden en bekenden over mjin ervaringen daar verteld. Ik heb op school ook nog een stukje geschreven voor de schoolkrant en een artikel voor een regionaal weekblad. Nog zeer regelmatig denk ik terug aan de tijd in Durban. Met name de kleine dingen die ik hier in Nederland kan doen voor een betere wereld te maken, pas ik nog bijna dagelijks toe, zoals Fairtrade produkten kopen, minder lang douchen, lampen uitmaken enz.

Het is een ervaring die mijn kijk op het leven wel veranderd heeft. Ik ben me bewuster van wat er speelt op de wereld.

 

Image
Follow the author: Sabine Wijhers
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Sabine Wijhers
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]