Weinig gedaan

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst iets heb gedaan aan mijn Worldsupporter CV. Helaas heeft mijn nieuwe studie erg veel tijd in beslag genomen. Onlangs heb ik besloten te stoppen met mijn studie, waardoor ik gelukkig heel veel tijd vrij heb. Ik heb besloten om in de rest van het college jaar te gaan werken, maar ik heb ook het plan om weer terug naar Zimbabwe te gaan voor vrijwilligerswerk. Ik heb al veel op de website van African Impact rondgekeken. Er zijn een aantal projecten in Zimbabwe die ik erg graag wil doen, dit zijn er twee. Het eerste project is 'rhino and elephant conservation' gecombineerd met community outreach. Ik vind het erg leuk dat ik in dit project ook veel met de dieren bezig ben, maar nog altijd ook met de mensen. Het tweede project wat ik graag wil doen, is op dezelfde plek als waar ik afgelopen jaar ben geweest: namelijk in het Antelope Park. Dit keer wil ik een ander project doen. Ik heb gezien dat ik kan werken met de paarden (Het nationaal Polocrosse team traint daar) en met de leeuwen, wederom een combinatie project dus. Ik weet van mijn vorige ervaring, dat je altijd op dinsdag, donderdag en zaterdag mee kan naar het weeshuis en/of de straatkinderen. Dat ben ik ook zeker weer van plan!(: Ik hoop op 19april te kunnen vliegen en er dan tot 31mei te blijven: zes weken in totaal. Dat zijn twee weken meer dan de vorige keer, ik hoop dat ik dan beter afscheid kan nemen van dat prachtige land!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of maaikevvliet8195
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd