geldinzamelactie Christelijk Gymnasium Utrecht

Gisteren heb ik het bericht gehad van de leerlingenraad van het Christelijk Gymnasium Utrecht over welk doel er is uitgekozen om het geld van de goededoelenactie aan te doneren. Helaas heeft ook deze school mijn idee afgewezen. Ik baal hier echt enorm van. Dit motiveert me wel om even goed te gaan nadenken over een actie op de basisschool waar ik het in eerdere blogs al over had. 

Follow the author: maaikevvliet8195
More contributions of WorldSupporter author: maaikevvliet8195
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]