Terugblik

Wanneer ik terugblik op mijn tijd in nepal besef ik dat Nepal mij een andere blik op het leven heeft gegeven. Het vrije gevoel wat ik daar had, het gevoel van kunnen helpen op een manief waar jezelf ook nog kracht en enthousiasme uit haalt, heeft voor mij veel betekend en doet dat nog steeds. Het is een voldaan gevoel dat blijvend is. Mijn dwang om terug te gaan is hoog maar doordat ik in mijn examenjaar van het vwo zit, is dit gewoonweg niet mogelijk waarschijnlijk.

wanneer ik terugblik op de afgelopen 6 maanden na mijn vrijwilligersreis, heb ik mijn ervaringen en herinneringen zo veel mogelijk gedeeld om op die manier mensen aan te sporen om hetzelfde te doen. Het verschil maken in een ontwikkelingsland kan je niet, maar je bijdrage is een deel van het geheel en dat is waar het uiteindelijk om gaat. Dat is de boodschap die ik heb geprobeerd te verspreiden. Mijn blog van mijn reis is inmiddels 3378 keer bekeken en dat laat zien dat mijn ervaringen wellicht een inspiratie kunnen zijn voor andere. Op facebook heb ik verschillende keren foto's geplaatst van mijn reis, ook naderhand, om mijn ervaringen te verspreiden. 

 

Een eigen aktie heb ik niet opgezet. Dit wil ik misschien wel gaan doen. Ik denk dat je voor zoiets 100% je inzet moet tonen en op dit moment kan ik dat niet in verband met mijn examens die eraan komen. Daarna wil ik rustig gaan bedenken wat ik kan betekenen in de komende tijd. Mijn motivatie om nog meer vrijwilligerswerk te gaan doen is er nog steeds en zal ik proberen te blijven stimuleren.

 

met veel plezier kijk ik nog wekelijks de foto's terug.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from ciskadeveld
Blog of ciskadeveld
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd