My pilote

My pilote

Om het hoekje bij Lwengo vond ik een grote groep leerlingen van de school en kwam met ze aan de praat. Ik vroeg: 'Wat willen jullie later worden?' de meeste antwoorden met 'Teacher', 'Nurse' of zelfs 'Precedent'. Ik zei: 'Woow it sounds nice!' Maar wat wil jij dan worden vroeg iemand zich af. 'Well I want to be a fly attandant, and who wants to go to Holland in my plane?' En ik spreiden mijn armen alsof ik een vliegtuig was. Maar ze bleven mij aan kijken. 'Come on who wants to be my pilote?' het bleef stil tot dat daar achter mij vandaan een jongen voor mij ging staan en zij armen ook spreide. De kinderen werden steeds minder verlegen en sloten zich aan in ons vliegtuig. 'Oke, ready for take off?' 'Let's go'! En we renden om de hele school heen. Zo vlogen we toch even naar Nederland in onze gedachten! 

Een herrinering om nooit van mijn leven te vergeten.

Liefs Zoë

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Zoe de Bruine
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Selected Categories