Image
WorldSupporter Magazine of Zoe de Bruine
Image
Travel & Move: 
Mijn mooiste verre reis was naar Tanzania. Ik heb daar in heel kleine dorpen en bij de bosjesmannen spullen uitgedeeld.
Ik ben daar verliefd geworden op Afrika en wil me nu heel graag inzetten voor mensen in Afrika. Ik heb me ingeschreven voor een expeditie naar Uganda in augustus 2013. Om geld in te zamelen heb ik inmiddels op een rommelmarkt spullen verkocht, spullen van mezelf verkocht via marktplaats en ik ben bezig met het voorbereiden van presentaties voor de Rotary en onze familie en vrienden.
Experience & Leisure: 
Ik ben twee keer naar een concert geweest van Plan: Girls first. Mijn favoriete film is Wit Licht met Marco Borsato, over kindsoldaten. Heel aangrijpend.
Learn & Develop: 
In het voorjaar van 2012 heb ik meegedaan aan 'Zip your lip' Ik heb 24 uur gevast en via sponsoring ruim 90 euro opgehaald voor projecten in Afrika.
Daarnaast heb ik op school een hamsterrace georganiseerd en daarmee 38 euro opgehaald.
Help & Change: 
We doneren aan War Child en doneren via Plan aan projecten in het dorp van een meisje in Ecuador.Ik heb drie keer mee gedaan met 'schoenmaatjes'.
Een project waarbij je een schoenendoos vult voor een jongen of meisje in een ontwikkelingsland. Ook heb ik aan de projecten van Worldmapping: Cepo, Kim en Pelido geld gedoneerd. Met namen door mijn donatie heeft Cepo en nieuw naaischooltje op kunnen zetten voor meiden die niet meer naar school kunnen. Kim heeft mijn donatie gebruikt voor de fisiotherapie van Tom een ondervoede jongen die ik tijdens mijn reis in slechte staat ontmoet heb. Bij Pelido hebben ze de donatie gebruikt om nieuwe waterputten voor de bevolking te bouwen.
Work & Initiate: 
Ik zit nog op school, maar wil later graag werken voor een organisatie die zich inzet voor ontwikkelingswerk
My Latest Activity
Eerste jaar, eerste week in Uganda

Halllo allemaal, Als eerst ben ik bij Cepo geweest een project opgezet door vrouwen onderanderen Samantha die met ons mee reist een geweldige sterke vrouw. daar moesten we onze groep weer delen net zo als eerst (de helft ging naar Kim en wij naar Cepo en Foho) in groepjes van 3. ik zat met Daniele e...

Infortmatie dag Worldmapping

11 april 2015 is er weer een informatie dag bij te wonen in Amsterdam. Kom gerust een kijkje nemen. Het is van 11:00 tot 15:00!

Image

My pilote Om het hoekje bij Lwengo vond ik een grote groep leerlingen van de school en kwam met ze aan de praat. Ik vroeg: 'Wat willen jullie later worden?' de meeste antwoorden met 'Teacher', 'Nurse' of zelfs 'Precedent'. Ik zei: 'Woow it sounds nice!' Maar wat wil jij dan worden vroeg iemand zich ...

Image

Heeerlijk om de geur van Uganda en de Ugandese na een jaar weer te ruiken. De mensen van een jaar terug weer te zien en die dan vooral veranderingen te mogen bewonderen maar soms ook om er van te schikken. We reden het terrein van Pelido op en ik herkende alles. Het was al thuis komen. Mijn hart beg...