Gelddonatie voor Uganda!

Met Kerst ben ik tijdens een familie-borrel langs gegaan met mooie spullen vanuit Uganda. ik heb nog steeds veel contact met een Nederlandse vrouw die in Uganda woont en zij stuurt mij regelmatig spulletjes! Zo heb ik met Kerst veel sieraden kunnen verkopen aan mijn tantes en nichten. De opbrengst ruim €50,-. Dit mooie bedrag heb ik direct naar Uganda gestuurd, dit wordt gebruikt bij het project Rakai!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of miranda194
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.