sponsor meisje IOP

Hoi allemaal!

 

Nadat ik terug kwam uit afrika wilde ik graag wat terug doen voor IOP in de vorm van sponsoren. Hoewel alle kindjes onze hulp uit nederland even hard nodig hebben leek het mij het leukste om een meisje uit het weeshuis te sponsoren. Ik wil namelijk in de toekomst graag terug en het lijkt me fijn om haar dan vaak te kunnen zien. Een tijdje terug zijn er een aantal nieuwe meisjes opgevangen in het weeshuis en dus zocht IOP nog life sponsors. Dus sinds kort sponsor ik met mijn ouders en mijn vriend een meisje dat luistert naar de naa skolastica :)! Ze is nu 9 jaar en heeft een lief koppie. Ik kan het sponsorbedrag niet in mijn eentje betalen dus doen we het met zijn viertjes; ieder koppel 150 euro per jaar (totaal 300). Van dit bedrag wordt onder andere voeding en kleding betaald maar bijvoorbeeld ook medicatie mocht dit nodig zijn.

Daarnaast kun je bij IOP ook school sponsor worden; je sponsort dan een kindje zodat het naar school kan! Dit project is tot nu toe heel erg succesvol geweest zoals je kunt opmaken uit onderstaand stukje :):

'het sponsor programma heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen: 13 onderwijzers, 1 metselaar, 12 timmermannen, 12 kleermakers, 3 elektriciens, 2 computersecretaresses en een heleboel kinderen met een middelbare schoolopleiding. Daarnaast studeren er 16 studenten aan de universiteit in Dar es Salaam, de universeiteit in Songea en in Iringa. Drie studenten hebben hun bachelor diploma gehaald en zijn nu werkzaam voor projecten van het IOP.''

 

Ik hoop dat het heel goed gaat met ons 'zusje' in Ilula, zo af en toe krijgen we via een medewerker van het IOP een foto van haar, heel leuk om zo een beetje op de hoogte te blijven!

 

 

Follow the author: Elvira-Don
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ahh wat goed dat je dit hebt

Ahh wat goed dat je dit hebt gedaan Elvira! Meisjes uit het weeshuis hebben tekeningen gestuurd naar het bedrijf waar ik werk. Er zat ook een tekening van haar bij! Ik zal het proberen in te scannen en naar je toe te sturen.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1