Wij kunnen wat doen!

Tijdens mijn reis naar Malawi heb ik 1 ding geleerd. Wij kunnen dingen veranderen, wij zijn de mensen die er voor kunnen zorgen dat ook anderen een goed leven hebben. De mensen van die community's waar wij zijn geweest hebben vrijwilligers nodig. Mensen die vrijwillig het leven van een ander willen verbeteren. Jij kan dat ook, iedereen kan dat. We hebben mensen geholpen met het maken van een wc. Zij waren daar zo blij om, dat ik me niet kon voorstellen hoe het geweest moest zijn zonder dat wij dat hadden gedaan. Wij waren daar om mensen te helpen en dat is ook wat we gedaan hebben. Zo veel blije gezichten daar doe je het voor. Zij konden het niet doen omdat er geen geld voor was, maar samen kan je dingen oplossen en als je er samen voor gaat kan je alles aan! Zo zie ik ook wereldsupporten: samen voor een betere toekomst!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Leuk Rens! Ik moest meteen

Leuk Rens! Ik moest meteen denken aan de volgende quote: You can't change the world, but you can change the world for some people.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of rens_hoekstra
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.