He for She

Ik denk dat het doel van wereldsupporter is om je ervaring te delen met zoveel mogelijk mensen, en zo ook die mensen een beetje te veranderen in hun kijk op de wereld. Maar als je hier in Nederland bent, en alles al hebt, hoe kan je dan toch nog ervoor zorgen dat je de wereld een beetje veranderd?

Een heel goed voorbeeld vind ik Emma Watson, zij is nog zo jong en heeft alles al: beroemdheid, meer dan genoeg geld, een diploma etc.. Toch wil zij nog wat van haar leven maken en dat doet ze op een geweldige manier vind ik want, als je beroemd bent heb je een voorbeeld functie en die gebruikt zij op de juiste manier. 

Emma is U.N. ambassadeur geworden en zet zich in voor de "Gender Equality". De gelijkheid tussen man en vrouw. Voor ons is dat misschien heel normaal maar op zo ontzettend veel plekken in de wereld is dat absoluut niet het geval. Emma zet zich daar voor in, zij laat haar stem horen zij is een echte wereldsupporter die de mensen om haar heen alert wil maken op een probleem dat nog lang niet de wereld is uit geholpen. En dat doet ze op een hele mooie manier vind ik. 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MaaikeRosanne
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.