Wereld Wijzer Vrijwilligersdag

Op 13 april dit jaar wordt er weer een wereld wijzer vrijwilligersdag georganiseerd. Toen ikzelf met het idee liep om vrijwilligerswerk te gaan doen in het buitenland ben ik samen met mijn vader naar deze dag geweest. Het was echt een zeer nuttige en leuke dag in Amsterdam, waarbij ik zoveel informatie heb gekregen. Na deze dag was mijn idee om vrijwilligerswerk te gaan doen echt realiteit geworden en had ik ook al een beter beeld gekregen van waar en wat voor vrijwilligerswerk ik wilde gaan doen. Ook mijn vader had ik helemaal enthousiast gemaakt, en die was ondertussen al plannen aan het maken voor na zijn pensioen!

Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen om naar deze dag te komen!
Zelf wil ik mij dit jaar inzetten om met mijn ervaringen andere mensen te motiveren en enthousiast te maken om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik kan vertellen welke keuzes ik heb gemaakt in het proces voorafgaand aan mijn reis en wat ik tijdens mijn reis allemaal voor elkaar heb kunnen krijgen. Ik hoop hiermee niet alleen mensen enthousiast te maken, maar ook mensen tips mee te geven om meer te kunnen verwezenlijken tijdens hun reis.

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]