Wereld Wijzer Vrijwilligersdag

Op 13 april dit jaar wordt er weer een wereld wijzer vrijwilligersdag georganiseerd. Toen ikzelf met het idee liep om vrijwilligerswerk te gaan doen in het buitenland ben ik samen met mijn vader naar deze dag geweest. Het was echt een zeer nuttige en leuke dag in Amsterdam, waarbij ik zoveel informatie heb gekregen. Na deze dag was mijn idee om vrijwilligerswerk te gaan doen echt realiteit geworden en had ik ook al een beter beeld gekregen van waar en wat voor vrijwilligerswerk ik wilde gaan doen. Ook mijn vader had ik helemaal enthousiast gemaakt, en die was ondertussen al plannen aan het maken voor na zijn pensioen!

Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen om naar deze dag te komen!
Zelf wil ik mij dit jaar inzetten om met mijn ervaringen andere mensen te motiveren en enthousiast te maken om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik kan vertellen welke keuzes ik heb gemaakt in het proces voorafgaand aan mijn reis en wat ik tijdens mijn reis allemaal voor elkaar heb kunnen krijgen. Ik hoop hiermee niet alleen mensen enthousiast te maken, maar ook mensen tips mee te geven om meer te kunnen verwezenlijken tijdens hun reis.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Meiske4
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.