Terugblikken en Voorruit kijken

Als ik zo terug kijk op de laatste maanden, heb ik toch wel veel aan Uganda gedacht en of gedaan. Op zijn minst heb ik het toch wel 100 keer aan mijn omgeving verteld dat ik ga!

Even een korte terugblik:

Kennismaken met Worldmapping, inschrijven, wachten op uitslag, uitgekozen worden, eerste ontmoetingsbijeenkomst, de eerste acties, de serieuze planningen om het geld te krijgen, de eerste rekening, reclame maken, hardlopen, sponsoren zoeken, Millennium Doen!, bloggen, keuzes, helpen bij het schoolfeest, afhakers, twijfel over het wel of niet gaan door het nieuwe wetsvoorstel, telefoontjes, vaccinaties, paspoort aanvragen, Ebola, gaat het nog wel door?, het geld bij elkaar hebben, aftellen, gepaste zomerkleding kopen, verzekeringen afsluiten, het besef van het gaan naar Uganda!, respect en support van anderen krijgen, waardering, vliegticket betalen, aftellen, minder dan 100 dagen!

Ja… het waren mij de maanden wel ja. . .

Nu ik dit zo allemaal terug lees. Ben ik stiekem toch wel ontzettend trots op dat ik dit mag en ga doen! Ik ben nu bezig met de laatste dingetjes. Zoals verzekeringen (man wat een gedoe is dat zeg!) paspoort en gepaste zomerkleding. Voor de rest moet ik toch nog wel weer heel veel geduld opbrengen… Nog maar 97 dagen…

 

Liefs !

Follow the author: naomidulos
More contributions of WorldSupporter author: naomidulos
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]