Feestje en de bibliotheek

' Er is alweer een werkweek voorbij! Het is raar, maar de tijd gaat snel.. Weer veel beleefd deze week. Zo had ik al geschreven over het bezoek aan de kliniek met een meisje van het centrum. En heb ik drinkbekers gekocht voor de kids! Ik heb foto's, want.. gister hadden Nina en ik een feestje georganiseerd voor de kids. Dat was een groot succes :D Natuurlijk zorgde dit voor de nodige drukte en geschreeuw, maar de kids zoo blij maken was fantastisch. 's Middags gingen we erop uit met twee kids voor het kopen van de snacks en drinken. Met een van de grotere jongens hadden we afgesproken dat hij de muziek zou verzorgen. De twee kids vonden het heel leuk om met ons eropuit te gaan en te helpen bij het kiezen ;-) Nadat we hadden betaald stonden we nog voor een grote verrassing. We wilde het karretje mee, want konden nooit 18 flessen frisdrank en drie mega zakken snacks lopend meenemen naar het centrum. Toen zeiden ze dat dat niet hoefde, want dat we vervoer zouden krijgen :P Wij helemaal verbaasd, en natuurlijk ging het niet in 1x goed. Toen de auto met laadbak was gearriveerd en we de boodschappen en kids erin hadden getild gingen we op weg. Nog steeds bijzonder en leuk om in de laadbak te worden vervoerd. Wij vonden het een stuk spannender dan de kids xD.
Mijn bekers kwamen nu erg goed van pas! We lieten de kinderen in een rij staan en een voor een konden ze een glaasje drinken met snack halen. Wow, wat een geschreeuw leverde dit op. Maar best logisch het zijn gewoon kids en ze krijgen nooit frisdrank. Ze vonden het super! Daarna nog lekker gedanst en een tweede ronde drankjes. De jongens waren heel behulpzaam en hielpen ons de tafel weer in de keuken te zetten en een jongen wilde mij helpen met de afwas. Want de bekers moesten natuurlijk wel weer schoon in de kast. Het feestje liep ten einde en de bijbelles begon.. Toen we terug naar huis liepen had ik een voldoen gevoel, want ook al heb ik mijn geld nu niet aan iets materialistisch uitgegeven. Dit zullen de kids (en ik) niet zo snel vergeten. '

'Verder ben ik deze week met de kids naar de plaatselijke bibliotheek geweest. Ook dit is een uitje wat ze erg leuk vinden. Een andere vrijwilligster heeft afspraken gemaakt met de bieb en de vrouw van de bibliotheek heet ons altijd warm welkom. In de bieb heb ik ook wat research gedaan voor de lessen, want ik ben gestart met lesgeven. Zo heb ik deze week al engelse les en gymnastiek gegeven. Voor volgende week heb ik een biologie les over het menselijk lichaam op de planning staan. Dit lesprogramma hebben we opgesteld voor de kids die niet naar school kunnen, omdat ze de engelse taal bijvoorbeeld nog niet goed genoeg beheersen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe mijn biologieles zal verlopen :P De kids hebben er in ieder geval veel plezier in en willen heel graag leren. De moeilijkheidsgraad ligt hem erin dat de kids allemaal op een ander niveau zitten.'

Follow the author: Meiske4
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]