de impact van Malawi op mijn omgeving.

De reis van mij naar Malawi heeft best wat indruk achtergelaten op mijn ouders. Als er nu bijvoorbeeld iets op tv komt over Malawi of Afrika, dan word ik er meestal wel bij betrokken en dan gaan we dat programma kijken. Eerder was dit niet zo omdat  mijn ouders er niet zoveel mee te maken hadden en dan sloegen ze dat over. Ik vind het wel leuk dat nu nog steeds (na 5 maanden) er nog zoveel over wordt gesproken, en dat had ik nooit verwacht. 

ik heb heel veel leuke reacties gekregen op mijn foto's en op mijn verhalen. Zelfs mijn zusje heeft nu de kans om hetzelfde te doen als ik heb gedaan! Hierdoor zal de impact (als ze is geweest) alleen maar groter worden denk ik. Zij kan nu de verhalen beter begrijpen en nog eens extra ondersteunen. 

Contributions

Blog of Rosalie Bakker
Content
Statistics
0
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Learn & Develop
Language
Nederlands