Kerstvakantie

Hallo allemaal!!

Weer even wat informatie en verhalen van deze kant.

De kerstvakantie is een geweldig drukke vakantie! Heel leuk natuurlijk, maar het gaat zo snel voorbij. Gelukkig heb ik wel weer wat kunnen doen om geld op te halen.

Een tijdje geleden had ik een poster gemaakt op zoek naar oppasadressenn als oppasser. Helaas werd hier niet zoveel op gereageerd. Tot ik twee weken geleden opeens gebeld werd om op te passen! Dit heb ik dus afgelopen vrijdag ook gedaan en ik vond het heel leuk om te doen. Leuk ook dat je dan na afloop ook nog wat over je project kunt vertellen aan die mensen.

Ook heb ik in de vakantie schoongemaakt, hier heb ik met €5 euro per uur ook een lekker bedrag mee op kunnen halen.

Fairtrade

In deze vakantie kreeg ik van mijn zus een doosje. Hierin zaten allerlei fairtrade theeproducten.
Ik heb hierdoor en door de wereldwinkel, wel gezien dat ze zulke creatieve dingen hebben. Hele leuke dingen om als cadeau te geven én ook nog eens fairtrade!!
En ik ben door middel van een enquête erachter gekomen dat ik fairtrade chocolade veel lekkerder vind dan de chocolade die ik normaal koop! Dus, vanaf nu zal ik zeker fairtrade-chocola gaan kopen.

Wat ik erg leuk vind van de kerk, is dat ze met kerst altijd focussen op goede doelen. Het delen van wat je zelf hebt is volgens mij erg belangrijk, en al helemaal met kerst. Leuk om dan te zien dat de collectes ook naar verschillende goede doelen gingen.

Tot de volgende keer!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jacqueline Veldhuis
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Categories