Ik jaag mijn dromen achterna

Hallo mzungu's,

 
Het is al weer even geleden dat ik iets van me heb laten weten over mijn voorderingen van mijn reis naar Afrika.
Er is veel gebeurd omtrent mijn reis.

- Nog te doen
Nog zoveel te doen, zo weinig tijd, op jacht naar mijn dromen, anders krijg ik spijt.Op nummer één, daar sta jij, en vlak daarna, op de tweede plaats, die (wereld)reis.Ik jaag mijn dromen achter na!

Kortom: er zijn nog genoeg dingen om doen waar ik me de komende weken me eigen maar eens over moet gaan buigen!

Mijn to do list bestaat uit:
- Rommelmarkt.
- Trui maken.
- Verzekering checken en eventueel afsluiten (Travel active/tasman)
- Slaapplaats boeken (aankomst + terug)
- Malaria tabletten halen.

Voorlopig zit ik nog niet stil… Maar ik kan al een hoop dingen van het lijstje afstrepen

- Vaccinaties 
Begin december had ik een afspraak bij de GGD om mijn vaccinaties door de bespreken wat ik allemaal nog nodig had om mijn droom te realiseren om terug te gaan naar Afrika. Een hoop deel van mijn vaccinaties had ik al gehaald van mijn vorige reis naar het bijzonder land, Uganda 2011. Daar liepen mijn voorbereidingen namelijk niet zo vlekkeloos en had ik hierin heel veel tegenslagen en was er zelfs de vraag of ik wel mee kon naar Uganda, uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht, en kon ik toch nog gaan.

Maar door dit ben ik nu wel anders mijn voorbereidingen in gegaan, want ja, ik was bang dat ik weer in de problemen zou komen! zodoende heb ik op tijd een afspraak gemaakt bij de GGD, zodat ik voldoende tijd had om al mijn vaccinaties te halen. Gelukkig had ik niks meer nodig op de hepatitis B na, daarvan ben ik ook super blij dat het goed is aangeslagen en geen vervolg vaccinaties nodig heb! Nu dat ik al mijn vaccinaties heb, kan ik hier ook geen stress meer van krijgen… 

- Voorbereidingsdag (Be More)
Aankomende zaterdag 19 april 2014 is de dag dat we alle vrijwilligers ontmoeten en heel veel informatie krijgen over Uganda en het project(en). Ik heb er super veel zin in om mijn medevrijwilligers weer te ontmoeten! En een hoop antwoorden te krijgen op al mijn vragen zodat ik nog beter op reis kan gaan… 

Naast deze dag heb ik ze al eerder een keer ontmoet, wij als vrijwilligers van Lwengo hebben zelf nog een meeting gehouden om elkaar beter te leren kennen. Het was een super gezellige dag, veel gepraat over Uganda en ons zelf. Hierover kan ik alleen maar zeggen, dat het super leuk wordt! Het zijn leuke meiden…

- Rommelmarkt/marktplaats
Naast vele acties die ik uitvoer, verkoop ik veel spullen via marktplaats. Ik moet zeggen dat dat echt super lekker loopt, al aardig wat verkocht… dus kan zeggen dat het geld zo lekker binnen komt! Naast dat ik spullen verkoop via marktplaat ga ik begin juni een rommelmarkt houden samen met mijn vader.

Hiervoor heb ik heel veel spullen nodig en wat heb ik al veel spullen gekregen, maar het kan nooit genoeg zijn! Dus heb je nog (oude) spullen waar je niks mee doet, ik ben er blij mee… 
Maar met deze weg wil ik de mensen bedanken die mij met deze actie geholpen hebben en me nog steeds gaan helpen. Dus bij deze zeg ik: Webale oftewel bedankt!

- Mijn gevoel
Elke ochtend dat ik wakker wordt in mijn bed denk ik, als de wereld nou voor EEN keer van mij zal zijn? Alles wat daarbij is, de dieren en de bomen, de mensen en de dromen… Had ik dat nou maar in mijn handen, dan waren er geen misverstanden, geen kind dat hoeft te leren hoe hij om gaat met geweren. En iedereen die voelt wat nou echt, met geluk wordt bedoeld!

En elke ochtend dat ik wakker wordt denk ik: het is weer een dag dichter bij voordat ik vertrek naar Uganda. Daarbij komen er ook gevoelens bij kijken .Ik weet niet zo goed wat ik moet voelen, het lijkt wel of ik in een achtbaan van emoties zit! Ik voel duizenden emoties door elkaar heen, blij, vrolijk, opgewonden, verliefd, goed… 

Maar al met al, krijg ik er geen minder zin van om te gaan naar Uganda…
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of MaartjeLaat
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.