Ambassadeur Rakai

Op dit moment ben ik twee maanden actief als ambassadeur van Rakai. Ik heb al veel mails mogen ontvangen van toekomstige vrijwilligers en ik heb ze kunnen helpen bij de voorbereiding. Regelmatig plaats ik berichten op de community en ik hou de veranderingen bij Rakai goed in de gaten. Dit kan ik ook mededelen aan de vrijwilligers. Het is nog steeds erg leuk om te doen en op deze manier blijf ik ook betrokken bij het project!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of miranda194
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd