Nog een paar dagen...

Het aftellen is begonnen. Op het moment dat ik dit schrijf, moet ik nog precies 58 uur wachten voordat ik naar Brazilië vertrek. Samen met 17 andere jongeren gaan wij daar proberen het leven een stukje beter te maken, door een kleine schakel in een hele lange ketting te zijn. 

Na 5 maanden van voorbereiding en geld inzamelen is het dan bijna zover. Nog twee dagen voor het echt begint. Aan het begin is het moeilijk te beseffen, maar het dringt steeds meer tot me door. Dat betekent dus ook dat ik steeds zenuwachtiger wordt. Een paar dagen geleden begon ik al met mijn tas in te pakken, maar de vrees van dat ik iets vergeet blijft: Ook al heb je zo'n lange checklist. En wat kan ik verwachten? Ik ben nog nooit in een soort land als Brazilië geweest dus ik kan me er niet veel bij voorstellen. Wat nou als er daar iets gebeurt? Nee, nee, daar moet je al helemaal niet aan denken.

Gelukkig hebben we twee voorbereidingsdagen gehad waarop we onze groepsleden en het land beter konden leren kennen; en ik denk dat het qua mensen helemaal goed gaat komen. Het land interesseert me ook nog steeds heel erg, en ik ben dan ook aan het leren om portugees te spreken. Nu is het alleen nog maar afwachten: Sommige dingen moeten nog in mijn enorme backpack, maar verder is vrijwel alles geregeld, en ik heb er heel veel zin in!

Ik hoop dat ik tijdens mijn reis deze blog nog bij kan houden, 

Liefs, Aïcha

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]