Informatie avond

Ik ben een paar weken terug wezen helpen bij een informatie avond op het cals college nieuwegein, mijn school dus. Dit was voor de leerlingen die nu in de 4e klas zitten en nadat Jetske de informatie had gegeven konden de leerlingen naar mij toe komen, en ook naar andere die mee hielpen, om vragen te stellen.
Ik vond dit heel leuk om te doen en bij mij kwamen alle herinneringen ook weer naar boven waardoor ik nog veel enthousiaster werd. Ik heb iedereen aangeraden om zich zeker in te schrijven, want de tijd die ik in uganda had was de mooiste tijd van m'n leven.
Helaas is van deze avond geen foto gemaakt... Maar het kan altijd bevestigd worden door Jetske of Tamara van worldmapping.

Follow the author: kimdegroot
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: kimdegroot
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]