terugkomdag be-more

Op zaterdag 23 september was het dan zo ver, de terugkom dag van be-more. Om 13.30 liep ik het kantoor van be-more in waar ik de eerste oud vrijwilligers al tegen het lijf liep. Erg vreemd om iemand waarmee je zo lang mee heb samengewoond en heb gedeeld weer te zien. Tijdens de terugkom dag heb ik vooral bijgekletst, daarnaast waren er 2 workshops waar ik aan deel heb genomen. De laatste workshop was van be-more zelf, aangezien ik graag als vrijwilliger in Nederland actief wil blijven heb ik geïnformeerd naar de mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik aangegeven dat ik graag wil helpen op informatie bijeenkomsten en graag ambassadeur van rakai of Lwengo wil worden.

(op de foto zit ik bij een van de 2 workshops. Ik ben de gene die achteraan zit met mijn armen over elkaar met mijn haren los.)

Image
Follow the author: Anne Hoefnagels
More contributions of WorldSupporter author: Anne Hoefnagels
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Vet!

Te gek, zeg! Welke workshops heb je gedaan? En welke mogelijkheden zijn er eigenlijk? Ik ben ook wel benieuwd naar wat je kan doen in nederland. Heb je nog tips voor me?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1