Mijn Project

Mijn Project.

Ik heb me al even voorgesteld, maar nog niks verteld over wat ik in Zimbabwe ga doen. Ik zal jullie iets over mijn project vertellen.

Het vrijwilligerswerk dat ik graag wil doen heb ik gevonden bij Travelunique. Je kunt meer vinden over deze organisatie met de link onderaan dit bericht.

Dit project heet "Leeuwen project, Gweru, Zimbabwe, "Antelope Park"."

Het doel is om leeuwen te leren leven in een natuurreservaat. Als de leeuwen er klaar voor zijn is het de bedoeling ze weer in het wild vrij te laten. Ik kan hierbij helpen. Dingen die ik bijvoorbeeld moet doen is lopen en jagen met de leeuwen (die vaak tussen 7 en 18 maanden oud zijn) waarbij je ze ook moet observeren. Andere bezigheden in dit park zijn het onderhoud van de hokken en hekken. Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die moeten gebeuren.

In dit park verblijven ook olifantjes die geen moeder meer hebben. Als ik bij deze olifantjes ga werken dan moet ik onder anderen de olifantjes verzorgen, de hokken schoonmaken en eten bereiden.

Verder is er in Gweru een weeshuis voor kinderen. Een groot gedeelte van het geld dat ik voor deze reis betaal gaat naar dit weeshuis. De omstandigheden in dit weeshuis zijn moeilijk. Kinderen zonder ouders verblijven daar, maar op het moment dat ze 16 worden, worden ze overgeleverd aan hun lot. Ze mogen daar niet meer blijven. Verschrikkelijk dus. Ik ga hier ook een paar dagen werken om te proberen het voor deze kinderen iets dragelijker te maken.
Ik wil zelf zoveel mogelijk geld binnenhalen voor dit weeshuis. Jullie horen later meer over mijn sponsoractie!

Ik ga 2 weken werken in Gweru, daarna kom ik weer terug naar Nederland.

Ik heb kort iets verteld over het project. Hieronder staat de link naar die site waar je meer informatie kunt vinden. Voor vragen mag je me ook altijd een berichtje sturen!
Je kunt me ook mailen ( evasanting@hotmail.com ).

http://travelunique.nl/projecten/11_leeuwen_project,_gweru,_zimbabwe?categorie_id=14

Follow the author: Eva Santing
More contributions of WorldSupporter author: Eva Santing
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]