Even voorstellen

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Eva Santing, ik ben nu 16 jaar en op 19 mei zal ik alweer 17 jaar op deze wereld zijn. Ik woon in Zwolle samen met mijn ouders en broertje. Mijn zus heeft (helaas) haar eigen appartement met haar vriend. Ik mag natuurlijk mijn hond Nailah niet vergeten! Nailah is een Rhodesian Ridgeback, deze soort komt oorspronkelijk uit Zimbabwe.
Ik zit nu in 5 HAVO en ben van plan na mijn examens verder te gaan op het VWO.
Mijn plannen voor na het VWO zijn nog onduidelijk, maar het zou fantastisch zijn om met dieren te mogen werken.
Ik hou zelf heel erg van sporten en ik sta altijd open om nieuwe sporten te leren. Ik doe of heb gedaan: voetbal, snowboarden, surfen, judo en MMA.
Verder werk ik in een supermarkt.

Een vraag die ik vaak gekregen heb is "Hoe kom je er ooit bij om naar Afrika te gaan?!" Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Wie wil er nou niet naar Afrika? Ik droom al jaren om naar Afrika te gaan. Ik vind het super om met dieren te werken en ben gefascineerd door tijgers, leeuwen, jaguars enzovoorts.
Toen ik dit project was tegengekomen was het als een droom die uitkwam. Ik zou naar Afrika gaan, deze zomer nog!

In de toekomst wil ik heel graag nog meer gaan reizen en de wereld zien. Het mooist zou zijn als ik vrijwilligerswerk kan doen. Dan ga ik niet gewoon suf en zinloos alles bekijken maar dan doe ik nog iets nuttigs voor de wereld!

Om een project als deze te kunnen betalen heb ik veel geld nodig. Ik ben niet iemand die veel geld uitgeeft aan spulletjes. Ik spaar ook al een jaar of 4 en nu ik in een supermarkt werk (al bijna een jaar) heb ik genoeg geld verdiend. Ik had het natuurlijk nooit kunnen redden zonder mijn ouders, die het overigens verschrikkelijk vinden dat ik naar Afrika ga maar ze steunen me wel 100%.

Dit ben ik in het kort. Je kan zo natuurlijk nooit weten wie ik precies ben maar je mag me altijd een berichtje sturen als je een vraag hebt!

Follow the author: Eva Santing
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Eva Santing
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]