Vrijdag 21 maart – Gave sportles Step Up Academy + Weekendje home alone

Eindelijk was het zover! Vorige week vrijdag ging het niet door vanwege veel regen. Al een aantal weken had het schoolhoofd zich ‘voorbereidt’ op deze dag. Vandaag stond er natuurlijk weer sport op het rooster. Het schoolhoofd wilde nog graag een keer met Michiel voetballen samen met de jongens van de school. Lekker een paar partijtjes voetbal.
Normaal gesproken is hij netjes gekleed in zijn functie als schoolhoofd, maar vandaag had hij zijn sportkleding aangedaan. Een blauw adidas t-shirt met een lange zwarte sportieve broek. Een paar leraren deden ook fanatiek mee met voetbal. Het werd een sportief, maar ook fanatiek partijtje voetbal met de oudere jongens van de school. De jongens vonden het fantastisch dat Michiel meedeet en ook onderling was het met de leraren een goeie sfeer in het veld. Het was leuk om een keer met z’n allen te voetballen!
Marlinda heeft samen met een groepje wat oudere meiden het tikspel met de bal ‘iemand is hem, niemand is hem’ gedaan en daarna wilden ze nog graag een partijtje voetballen. De jongere meiden hebben met een lerares overgegooid met een bal.
Dit weekend was het een ander weekend dan normaal. Alle vrijwilligers waren een weekendje weg, dus hadden wij het huis alleen. En we moeten eerlijk bekennen dat we hier ook erg aan toe waren! We hebben erg genoten van elkaar en de rust in het huis. Normaal gesproken is er altijd wel iemand in het huis, dus dat was echt even fijn. Michiel is op vrijdag en zaterdag enorm verwend door Marlinda’s bak- en kookkunsten. We genoten zaterdag van wentelteefjes bij het ontbijt, een heerlijke cake als tussendoortje en als afsluiter een heerlijk diner op zaterdag: kip uit de oven met gefrituurde aardappeltjes en een wortel/komkommer salade met citroensap. Als toetje voor het weekend hebben we een lekkere grote ananas gekocht. Helemaal toppie!

Image
Follow the author: MichielVierhout
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]