WorldSupporter Magazine of MichielVierhout

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
In een zomervakantie ben ik met een jeugdgroep in Roemenië geweest. Samen met deze groep heb ik voor kinderen een vakantiebijbelweek georganiseerd.
In deze week hebben wij veel verschillende activiteiten gedaan zoals: voetbal, poppenkast en knutselen.
Experience & Leisure: 
Samen met mijn vrouw heb ik gestaan op een kerstmarkt om geld op te halen voor ons project in Afrika. Hier hebben we €150 opgehaald.
Ook hebben we een sportmarathon en een kerstmarkt georganiseerd bij de sportschool waar we lid zijn en een avond kerstballen haken. We hadden hier een opbrengst van €800 euro. Ook heb ik via mijn voetbalvereniging een mooi bedrag van €150 euro opgehaald. In het verleden ben ik ook vrijwillig coördinator geweest van de Voetbalschool (4 t/m 6 jarigen) van de vv-Nunspeet. Ik heb geholpen met de administratie, trainingen en voetbaltoernooien.
Learn & Develop: 
Eén keer per jaar heb ik tijdens mijn middelbare school periode meegedaan aan de warme-truien dag. Op deze dag ging de verwarming lager ten behoeve van het milieu.
Het was goed om daar jaarlijks bij stil te staan.
Help & Change: 
Via Compassion steun ik maandelijks een kind, zodat het naar school kan gaan en in levensonderhoud wordt voorzien. Mijn sponsorkindje woont in Oeganda (Afrika).
Ook schrijf ik regelmatig brieven naar het kind om zo in contact met hem te blijven. Ter plekke is daar iemand van Compassion werkzaam die in contact staat met hem. Ook krijg ik brieven van hem terug.
Work & Initiate: 
Op mijn werk heb ik geregeld dat de kinderen, samen met de Pedagogisch Medewerkers, van de buitenschoolse opvang in beweging gezet om voor mij en mijn vrouw een sponsorloop te organiseren en te regele
n. Deze opbrengst gaat naar ons project in Afrika.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content