Wat doe jij voor anderen?

24 maart - Wat doe jij voor anderen?

Ik ben ontzettend enthousiast om jullie te vertellen over waar ik afgelopen week mee bezig ben geweest. Ik zat te denken over hoe ik veel mensen kon laten nadenken over wat zij voor anderen doen. Uiteindelijk heb ik een aantal vragen opgesteld waarvan ik dacht deze zullen mensen aan het denken zeggen:
- Wat doe jij voor anderen?
- Wat doe jij om de wereld te verbeteren?
- Wat doe jij voor goede doelen?
- Wat doe jij voor mensen die het goed hebben?
- Hoe maak jij de aarde een betere plek?
- Etc.

Toen heb ik al die vragen op felgekleurde post-its geschreven. Die briefjes heb ik vervolgens overal waar ik kwam achtergelaten. Op plekken waar mensen niet verwachten om zo’n vraag tegen te komen. Bijvoorbeeld in de schappen van de supermarkt, tussen kranten, in bibliotheekboeken, in het openbaar vervoer en nog veel meer!

Ik denk dat een deel van de kracht zit in het feit dat je deze briefjes tegen komt op vreemde plekken en wanneer je het niet verwacht. Je wordt er door overrompeld en ik hoop dat je er daardoor meer over na gaat denken.

Hier blijf ik zeker mee doorgaan. Alleen volgende keer misschien stickers die ik kan printen, want het schrijven van deze briefjes was wel erg veel werk haha!

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Anoukaimee
Supporting content
Wat doe jij voor anderen?
More contributions of WorldSupporter author: Anoukaimee
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat een geweldige actie Anouk

Wat een geweldige actie Anouk! Ik vind het erg leuk en creatief bedacht! Ik denk juist dat de briefjes ook wel charme hebben, omdat het nu persoonlijker lijkt. Bij een sticker denk ik dat mensen eerder het gevoel hebben dat het een reclame campagne van een goed doel is en het negeren. Keep up the good work!!

Ah wat een leuk idee! 

Ah wat een leuk idee! 

dat is echt heel tof, ik zou

dat is echt heel tof, ik zou zeggen ga zo door en maak het groot want dit is echt heel gaaf!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3