WorldSupporter Magazine of Anoukaimee

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Op mijn vakantie vorig jaar in Thailand is het echt gaan kriebelen, ik ben er dol op om nieuwe culturen te leren kennen en me in de gebruiken en tradities te verdiepen.
Maar veel van die prachtige landen waar ik ben geweest door de jaren heen worden ook gekenmerkt door armoede. De kinderen die bij mijn bus om me heen krioelden voor eten of het uitgemergelde meisje dat op de stoeprand ligt te slapen. Het roept een gevoel van verantwoordelijkheid bij je op, en die moet je nemen. Want als iedereen altijd maar blijft denken dat anderen de wereld wel zullen verbeteren en dat jij in je eentje toch niks kan betekenen zal het nooit beter worden.
Experience & Leisure: 
Vrije tijd is schaars als je twee studies doet en daarnaast ook nog werkt en stage loopt, maar als je dan tijd hebt is het juist belangrijk om die het best als mogelijk is te besteden.
Er is ook in Nederland namelijk zoveel te doen om er aan bij te dragen dat mensen die het minder goed hebben een betere toekomst kunnen krijgen.
Learn & Develop: 
Ik kan me nog goed herinneren dat ik op de basisschool altijd enorm opzag tegen de jaarlijkse sponsorloop. Ik heb een hekel aan lopen namelijk.
Maar toch vond ik mezelf elk jaar weer rond de deuren gaan, smekend bij verjaardagen familieleden overhalen en vrienden van mijn ouders opbellen om te vragen of ze mij wilde sponsoren. 'Een euro per rondje dat ik zo lopen', en dan zei ik er natuurlijk bij 'ik loop niet zo hard hoor...' Om dan wanneer het eropaan kwam natuurlijk 7 tot 10 rondjes te lopen en iedereen extra veel kon bijdragen aan het schooltje wat we steunden. Ook op de middelbare school deden we veel voor goede doelen. Bijna alle evenementen eigenlijk die we in en vanuit school deden hadden ergens wel iets te maken met geld verzamelen voor de Sunday Foundation. En als dank daarvoor hing er in onze Aula een bord met kindertekeningen, allemaal van kinderen die ons gewoon daarvoor wilden bedanken... Dat geeft toch een goed gevoel?
Help & Change: 
Ik ben vorig jaar op wereldreis geweest. Ik heb gereisd en vrijwilligerswerk gedaan over heel de wereld. Ik heb projecten gedaan waar ik zo trots op kan zijn en ontzettend veel geleerd.
Want dat is zo mooi aan vrijwilligerswerk, het kleine schooltje waar ik Engelse les heb gegeven op Bali bijvoorbeeld: ik vraag me af ik hen evenveel heb geleerd als zij mij...
Work & Initiate: 
Ik werk momenteel op een basisschool in Den Haag, samen met mijn klas ben ik veel bezig met projecten. Op de planning staat nu een project over kinderen in andere landen, compleet naar mijn idee.
Ik ben er super enthousiast over en zal alles online zetten zodra het zo ver is!

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters