Tanzania!

Yes! De vliegtickets zijn geboekt en we hebben akkoord vanuit Ilula, Tanzania! Na de verhalen over Uganda, het project en het hele reizen is een goede vriend van me enthousiast geraakt en gaat hij dit jaar mee vrijwilligerswerk doen via Vrijwillig Wereldwijd in Tanzania!

We kijken er erg naar uit :)

httppublic://blog/12037211176_2ca1bcee12_b_0.jpgwww.vrijwilligwereldwijd.nl/tanzania/vrijwilligerswerk_tanzania.html

'IOP is een organisatie, die als doel heeft kwetsbare kinderen onderwijs en zorg te bieden. Vrijwilligers worden op een persoonlijke manier begeleid. De invulling van je verblijf kun je voor een groot deel zelf beslissen. De duur van je verblijf kun je dan zelf bepalen (van enkele weken tot een jaar). Je verblijft in een weeshuis en hebt daar een eigen kamer met 4 bedden, 2 kasten en 2 bureautjes. Indien er veel vrijwilligers zijn moet je misschien een kamer delen. Verder zijn er Afrikaanse toiletten en simpele douches. Je eet ’s morgens en ’s middags tegelijkertijd met de werknemers in en rond het weeshuis en ’s avonds met de 36 meisjes die daar wonen.

We hebben verschillende vrijwilligersprojecten, zoals werken op een kleuterschool, lagere school of middelbare school, werken in een ziekenhuis( diploma`s vereist), het sponsorprogramma, foster family project, aids project, bouw projecten, of werken in en om het weeshuis en nog veel meer. Je kunt zelf aangeven waar je wilt komen te werken.'

Image
Follow the author: Roland Visser
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]