Interview met een leeftijdsgenootje, de eerste, mogen er nog vele volgen!

Interview Ardjun- leraar Engels op school.
Hoe heet je? Ardjun
Hoe oud ben je? 23
Ben je gelovig? Ja, hindoistisch.
Hoe lang werk je al hier op school? 5 jaar
Heb je een soort lerarenopleiding gedaan? Nee, ik studeer engels aan de pokhara university, ik ben nu bezig met mijn master. Het is heel erg druk, want ik werk 6 dagen per week en ’s nachts studeer ik, dus ik slaap heel weinig. Dat gebeurt heel veel in Nepal omdat studeren zo duur is.
Waar woon je? Oo, ik woon aan de andere kant van de stad in Gupa, maar het is 20 min met de bus. Mijn familie komt uit Patan, een dorpje in de bergen. Maar mijn broer en ik wonen nu hier, voor studie. Alleen wij twee helaas, geen vrouwen!
Wil je leraar blijven als je je master hebt?
Nee, ik wil eigenlijk mijn PGD gaan halen in het buitenland, maar het is heel lastig. Niet alleen met visums maar je moet ook heel goed zijn. Het liefst wil ik dan ook met mijn toekomstige vrouw gaan. Dat is makkelijker en handiger. Maar dan moet ik natuurlijk eerst mijn studie afronden en dan kan ik een vrouw gaan zoeken..
Heb je verder nog hobbys of dingen die je leuk vindt?
ja, voetbal, maar helaas heb ik daar weinig tijd voor!
Wat vind je van de politieke situatie op dit moment?
Niet goed, het is natuurlijk belachelijk dat we maar de helft van de dag stroom hebben.. ook zijn veel mensen in het land arm. Maar het gaat wel iets beter.
Okee.. helaas moet ik weer aan het werk!

Image
Follow the author: Rosadupre
More contributions of WorldSupporter author: Rosadupre
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]