Dag vol goede doelen!

Vandaag zit mijn dag vol met goede doelen! Het begon met het aan de straat zetten van een tas met oude kleren die we met het (studenten)huis hadden verzameld voor het rode kruis. Zojuist heb ik me ingeschreven voor de meidenloop in Utrecht (aanrader voor alle hardlopende meiden in Utrecht) waarmee ik het Helen Dowling Instituut sponsor (instituut voor begeleiding van mensen met kanker) en vanavond ga ik naar het MEgala voor alle geneeskunde studenten in Nederland waardoor Dance for Life wordt geholpen! Kortom een top dag!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Hanneke1943
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.