Interview met een collega-Ghanees in Nederland dat me ontzettend doet denken aan de mooie tijd in Ghana.

De eerste dag op mijn (nieuwe) werk leverde een bijzondere ervaring op. Ik was ingedeeld op mijn afdeling en was best een beetje zenuwachtig. Al snel herkende ik een aantal ‘mensen met een Ghanees uiterlijk en kleur’. Ik dacht al bij mezelf: ‘he dat zou toevallig zijn’. Bleek ik deze eerste dag met hen samen te werken. Wat een herkenning zie ik bij hen, de vrolijkheid, de grapjes, de manier van kleden. Iedere keer als ik met hen samenwerk denk ik weer een beetje aan de tijd in Ghana.

Follow the author: E.Heemskerk
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: E.Heemskerk
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]