Back to normal life

Na een maand ben ik weer helemaal gewend aan het Nederlandse leven. Toen we aankwamen, vond ik het heel erg wennen. Vooral de eerste week was echt raar. Ik was er met mijn hoofd nog niet bij en moest echt wennen. Allemaal verplichtingen en vaste routine. Na dit weekje, is het gewone leven weer normaal en ga je weer naar school, doe je je sport en spreek je met vrienden af. Achteraf gezien vond ik naar Uganda gaan geweldig! Ik mis het wel. Het normale leventje weer oppakken, met Uganda altijd in je achterhoofd.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ellenvandoormalen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0