Aankomst

Sinds een paar dagen ben ik aangekomen in puerto cabezas, beter bekend als Bilwi, puerto cabezas heeft onder de lokalen bevolking niet zo'n goede naam. De afgelopen dagen hebben we een cursus muskito gekregen. En al ben ik hier nog maar enkele dagen het lijkt of ik hier al een aantal weken ben. We hebben al een paar goede gesprekken gevoerd o.a. met de directrice morgen gaan we de docenten ontmoeten. Ik ben erg benieuwd hoe deze eerste kennismaking zal gaan verlopen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Brenda
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.