Post

Hoi iedereen,

Laatst haalde ik de post uit de brievenbus en tot mijn verbazing zat er ook een enveloppe bij die aan mij gericht was. Vreemd dacht ik bij mezelf want ik verwachte niet echt post.
Toen ik het open maakte werd het mij niet veel duidelijker maar nadat ik de binnenkant van het kaartje had gelezen snapte ik het (gedeeltelijk).

Het kaartje kwam van iemand die ik mij niet zo 1,2,3 voor de geest kan halen. In het kaartje stond een super motiverend en lieve boodschap over mijn reis naar Zuid-Afrika, mijn komende reis naar Brazilië en over mijn artikel wat in het Blericks krantje was gepubliceerd.

Ik vond het erg leuk om zo'n kaartje te krijgen. Het geeft je toch wat extra motivatie en het laat maar zien dat je wel degelijk mensen bereikt maar ook dat je met een simpel iets als een artikel echt indruk kunt maken op iemand.

Hopelijk heb ik ook mensen geïnspireerd om daadwerkelijk vrijwilligers werk te doen maar alleen al zo'n blijk van waardering is het waard om zo door te blijven gaan.

groetjes,
Renee

Related content or attachment:
Follow the author: Renee_Vercoulen17
More contributions of WorldSupporter author: Renee_Vercoulen17:
Comments, Compliments & Kudos

:)

dat is toch echt geweldig, jij hebt echt een indruk achtergelaten en dat is precies wat een wereldsupporter zou moeten doen!!

Veel plezier in Brazilie!

xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
908 1