verven kinderafdeling

Voordat ik vertrok naar Uganda heb ik vrienden,familie en bekenden gevraagd of zij het project willen steunen. Ik heb een mooi bedrag bij elkaar gekregen en hier heb ik veel mooie dingen van kunnen doen. Zo heb ik met een groot deel van het geld verf kunnen kopen om de kinderafdeling gezellig te maken. Er zijn nijntjes op de muren geschilderd en de patienten en het personeel waren ons erg dankbaar!

Image
Follow the author: miranda194
More contributions of WorldSupporter author: miranda194
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]