Mijn vrijwilligerswerk in de Folia Pharmaceutica

Zoals ik al eerder in een van mijn blogs schreef, leek het mij leuk om vrijwilligerswerk wat meer in de publiciteit te zetten. Ik denk namelijk dat veel mensen deze optie overslaan, omdat ze al snel veel problemen zien. Vrijwilligerswerk doen in het buitenland kost al snel geld of zou in een korte periode niet haalbaar zijn.

Ook kiezen mensen toch liever voor reizen omdat ze denken dat je dan meer van een land kan zien. Mijn vraag terug is dan meteen wat wil je zien? Dan zeggen mensen vaak cultuur of ze noemen een aantal highlights op uit de Lonely Planet. Naar mijn mening maak je het meeste van de cultuur van een ander land mee als je je juist tussen de mensen bevindt. En vaak is er tussen het vrijwilligerswerk door best tijd om een dagje ergens heen te gaan. Je bent ergens tenslotte vrijwillig en als je goede afspraken maakt, is er veel mogelijk.

Ik raakte hierover aan de praat met de voorzitter van de landelijke farmaciestudentenvereniging. Het leek haar wel wat als iedereen mijn verhalen uit de Nepalese apotheek in een interview in hun tijdschrift zou kunnen lezen. Ben je nieuwsgierig naar dit interview? Je kunt het hier terugvinden: httppublic://blog/interview_0.jpgknpsv.nl/folia/foliapharmaceutica2/02.html#36

Image
Follow the author: EliseS
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

hehe, heb er doorheen gelezen

hehe, heb er doorheen gelezen. Kan me inderdaad nog die dingen herrinneren zoals de schappen overhoop halen om het eruit te laten zien als meer.
Geeft hij dan niet soms de verkeerde dingen mee? o.O Nou ja, leuke foto's! Die had ik nog niet gezien!

Kool! Thx for posting!1

Kool! Thx for posting!1
Gave website

Vond je het te langdradig,

Vond je het te langdradig, Dennis? En zie je graag meer foto's?

Gelukkig is het assortiment in een Nepalese apotheek minder groot dan in Nederland, dus kun je ook niet zo snel alles verwarren. Toch is de kans inderdaad een stuk groter. Alle doosjes liggen niet op alfabet en op sterkte en er vinden geen extra controles plaats of het juiste geneesmiddel meegegeven wordt. In Nederland wordt er zelfs 2 keer gecontroleerd of de patiënt het juiste meekrijgt.

Bedankt voor de complimenten, Coosje!

Hey Elise, nee hoor! Ik lees

Hey Elise, nee hoor! Ik lees graag lange stukken. En ja, als je gave foto's hebt, upload ze! Altijd leuk om te zien.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 4